Inside’ın Geliştiricisi Playdead, Yeni Oyunun Görsellerini Beklenmedik Bir Yere Gizlemiş

Bu sefer 3 boyutlu bir bilimkurgu oyunu geliyor…

Limbo ve Inside’ın geliştiricisi Playdead yeni oyununun konsept çizimlerini iş ilanları içerisine saklamış. Takipçileri bu durumun farkına ilk olarak Mayıs ayında varıyorlar. Fakat sonrasında 2 görsel daha gelince artık iyiden iyiye dikkat çekmeye başlıyor.

Playdead, şu ana kadar kendi tanıtım/pazarlama kanallarından 2 görsel paylaşmış. Bunlardan ilki 2017 yılında paylaşılan ve bir astronotun bir dağa tırmandığı, arka planda da bir meteorun düştüğü görülen bir görsel. Diğeri ise büyükçe bir mağaranın girişinde bir insan siluetinin görüldüğü bir görsel.


Ama konsept çizimler bunlarla sınırlı değilmiş artık anlaşıldığı üzere. Playdead’in iş ilanlarının her birisinde bir görsele yer verilmiş.

Yapımcı ekip, Limbo ve Inside’da gördüğümüz 2 boyutlu platform stilini terk ederek 3 boyutlu bir üçüncü şahıs bilimkurgu oyununa yönelmişler. Bakalım bu işlerinde de yine hafızalarda yer edecek bir oyun deneyimi sunup oyun severlerin gönlünü fethetmeyi başarabilecekler mi. Takipteyiz.

YORUMLAR
nihatbarin
9 Temmuz 2019 04:24

ŞU 2D den ne zevk alıyosalar..Sinking city'e kötü diyip 2d oyunlara harika diyen tipler acayip komik oluyor.

Ghost AssassiN
nihatbarin
9 Temmuz 2019 14:49

The Sinking City'i bilmem de senin bu söyleminin nedeni 2D oyunları bilmemenden, oynamamandan ve de anlamamandan kaynaklanıyor.Tabi herkes ter türü sevecek diye bir şey yok ama anlamaya, bilmeye çalışmadan kötülemek, ''insanlar bunu nasıl sevebiliyor yaw'' demek biraz düşüncesizliğe giriyor.Sana tavsiyem Limbo veya Inside'ı 1 saatliğine bile olsa denemen.Belki az da olsa anlarsın bu türün neyinin güçlü olduğunu.


Ghost AssassiN
8 Temmuz 2019 21:35

3D olacak diye Limbo-Inside tadını alamayacağız diye düşünen varsa Journey gibi yine indie ama 3D olan oyunların başarısına bakarak derin bir oh çekebilirler.Yalnız resimlerin çoğu 2D olarak görünüyor.Acaba arada 2D'ye de geçiş yapacak mı yoksa bilerek mi böyle çekilmiş?

E-VrL
Ghost AssassiN
9 Temmuz 2019 17:10

Konsept tasarımları olduğu için böyledir büyük ihtimalle.


Mert
8 Temmuz 2019 20:11

2D'nin çok kısıtlayıcı bir yapısı olduğunu düşündükleri için 3D'ye geçmişlerdi. Umarız kafalarındakini aktarabilirler.

Perseus
8 Temmuz 2019 17:42

Çizimler yine çok güzel görünüyor. Bu oyun da Limbo ve Inside gibi muhteşem bir oyun olacak gibi.

E-VrL
Perseus
8 Temmuz 2019 18:44

Beklentimiz o yönde, umarım yanıltmaz


Parolamı Unuttum