Insomniac, “Spider-Man 2, Halen 2023 İçin Planlanıyor” Diyor

İyi ilerleme kaydettik diye de ekliyorlar...

Bundan 4 yıl kadar önce çıkış yapan Marvel’s Spider-Man’i keyifle oynayan milyonlarca oyuncu, sıradaki oyunu da dört gözle beklemeye başlamışlardı. Arada Miles Morales geldi ama o daha çok bir ek paket veya yan oyun tadındaydı, daha büyük çaplı bir şeyler bekleniyordu. Dolayısıyla, Spider-Man 2’nin duyuruluşu, gayet olumlu tepkiler aldı.

Amma velakin duyurulduğu günden bu yana Marvel’s Spider-Man 2’den doğru düzgün bir haber alamadık. Bu sessizlik, bazı takipçilerini de endişeye sevk ediyor. Nitekim bu takipçilerden birisi, yeni bir fragman paylaşılmamasından endişesini dile getirip 2023 yılında çıkacağı söylenen oyun hakkında halen hiçbir şey görmediğimizden, öğrenemediğimizden dert yanıyor. Bunun ardından da “Umarım ertelenmez” diyerek tamamlıyor mesajını.

Insomniac Games Twitter hesabından bu mesaja, “Ertelenmeyecek. İyi bir ilerleme kaydettik ve halen Spider-Man 2’nin 2023 yılında çıkış yapması planlanıyor. Oyunları göstermek; zaman, çaba, kaynak ve koordinasyon gerektiriyor” şeklinde bir yanıt veriliyor.

Insomniac Games’in aynı zamanda Wolverine oyunu üzerinde çalıştığını da biliyoruz. Bu durum, Spider-Man 2’nin geliştirilme sürecini olumsuz etkilemiş midir bilemem, ama verilen cevap şu an için bir sorun olmadığı yönünde.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum