Internet Archive Sayfasına 2500'den Fazla Yeni DOS Oyunu Eklendi

Aradığınız neredeyse her oyunu bulmak mümkün

Eski oyunları oynamayı seviyorsanız aslında birden fazla çözümünüz var. Evinize eski bir bilgisayar kurabilirsiniz mesela, piyasadan 386 veya 486 için uyumlu parçalar (ve hatta komple kasa) bulmak hiç de zor değil. Bilgisayarınıza DOSBox kurabilir ve dilediğiniz oyunları bu x86 emülatörünü kullanarak büyük ölçüde sorunsuz biçimde çalıştırabilirsiniz.

Ya da oyun indirmekle, aramakla falan hiç uğraşmadan tarayıcınızı açabilir, Internet Archive sayfasına gidebilir ve binlerce DOS oyununu tarayıcınızın konforunda rahatça oynayabilirsiniz. Bu ay Internet Archive'e gelen güncellemeyle sisteme çoğu kılavuzlarıyla birlikte olmak üzere 2500'den fazla oyun yüklendi.

Sete en son eklenen oyunlar arasında bir Blizzard klasiği olan The Lost Vikings, Lucas Arts'ın en orijinal adventure oyunlarından biri olan Loom, Advanced Dungeons & Dragons: Dark Queen of Krynn, King's Quest 1 ve 2, Street Fighter 2, The Elder Scrolls Adventures: Redguard gibi nefis oyunlar da var.

Siz de bu muhteşem arşive erişmek ve nostalji duygunuzu kabartan oyunlardan hangileri var diye bakmak isterseniz sizi şu sayfaya alalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum