Internet Tarayıcınızda Lego Oynamak İster Miydiniz?

Ücretsiz bir lego oyunu isteyenler ekran başına

Şu günlerde biraz rahatlamak, kafayı dağıtmak için yeni yeni yöntemler denemeye meyilliyiz. Peki bunun için internet tarayıcınızda lego oynamak fikrine ne dersiniz? Öyle oturup uzun uzun oynamak istediğimizde başvuracağımız yüzlerce oyun var kütüphanelerimizde tabii. Ama şöyle 5 dakika kafa dağıtayım dediğinizde bu da güzel bir alternatif olabilir.

Let’s Go Build A ____, Unity ile hazırlanmış bir oyun. itch.io sayfasından açıp oynayabileceğiniz oyunda, günlük veya rastgele hedeflerden birisini yapmaya çalışıyorsunuz. Yeri geliyor bugün olduğu gibi bir orkestra oluşturmanızı istiyor, yeri geliyor bir çizgi roman, karikatür veya çizgi film karakteri, yeri geliyor bir ofis. Siz de elinizdeki lego parçalarını bir araya getirip, bir de onları rengarenk boyayıp hedefe en uygun tasarımı ortaya koymaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanınızı doldurmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir oyun. Oyunun geliştiricisi David King, yapılan tasarımların Twitter’da #LetsGoBuildA etiketiyle paylaşılmasını rica ediyor. Dilerseniz King’in hesabından veya bu etiket ile paylaşılmış içeriklere bakarak millet neler yapıyor, görüp ilham alabilirsiniz :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum