İnternet Üzerinden Mario Kart Live Oynamaya Var Mısınız?

Evet, yanlış duymadınız

Nintendo tutkunlarının yepyeni oyuncağı Mario Kart Live Home Circuit'i hiç duymamış olanlarınız vardır. Fakat birkaç gündür özellikle Reddit ve Twitter'da paylaşılan "kedili" videolar dikkatinizi mutlaka çekmiştir. Nintendo'nun bu yeni ürünü sayesinde evinizin içerisinde Mario Kart oynayabiliyorsunuz.

Fakat bugün bu sistemi çok daha ileriye taşıyan Surrogate.tv kanalına konuk oluyoruz. Yaklaşık 18 adet Nintendo Switch ve Mario Kart Live seti satın alan Finlandiyalı ekip, bu oyunu evimizin konforundan oynayabilmemizi sağlayan müthiş bir sistem geliştirmiş.

Bugün Türkiye saati ile 17:00 - 00:00 arasında şuradan ulaşabileceğiniz linkte gerçekleşecek etkinliğe katılarak oyunu oynama şansına sahip olacaksınız. Yapmanız gereken tek şey oyunun oynanabileceği Surrogate.tv sayfasına girerek bir hesap açmak olacak.

Ardından Mario Kart Live etkinliği için sıraya girecek ve klavyenizi kullanarak oyunu oynayabileceksiniz. Geliştirici ekip oyunun ücretsiz olduğunun altını çizerken etkinliğe PC/Mac kullanarak Chrome veya Firefox ile erişilebileceğini de belirtmiş. Yukarıdaki videodan sistemin teknik detaylarını da öğrenebilirsiniz. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum