Interstellar Marines'i Bedavaya Deneme Fırsatı

Bir şans verelim ona

Erken erişimin sorunlarından sıkça söz ediyoruz. Büyük vaatlerle çıkıp patlayan oyunlar, bitirilemeyen yapımlar, ilerleme kaydedemeden kaybolup gidenler. Yakın zamanda yaptığımız Godus haberi de bu konuyla ilgiliydi.

Neyse ki durum o kadar umutsuz değil ve gerçekten hakkını veren yapımlar bir gün çıkacak. Instellar Marines de bunlardan biri. Görselleri ve ara yüzü ile takdir gören oyunda tek kişilik, çoklu oyunculuk ve co-op modları bulunmakta. Taktiksel FPS türündeki ve Zero Point Software’in tabiriyle AAA bağımsız oyun Instellar Marines’i uzayda geçen bir Rainbow Six’e benzetenler var.

Erken erişime açıldığı 2 Temmuz 2013 tarihinden beri halen daha erken erişimden çıkamadı. Çünkü yapımcı ekip az kişiden oluşuyor ve dolayısıyla işleri zor. Buna rağmen canla başla çalıştıklarını söylüyorlar. Geçen zaman içinde oyunda epey ilerleme kaydedilmiş ve yapımcılar da bunu hoş bir jestle oyunculara göstermek istiyorlar. Önümüzdeki 4 gün boyunca oyunu bedavaya indirip oynayabileceksiniz. Sonrasında tekrar paralı olacak ancak oyunu beğenip beğenmemenize ve %66 indirimli fiyatına bağlı olarak satın alıp almamak size düşüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum