Invincible'ın Üçüncü Sezonu Çalışmalara Başlamış Bile

Önce bir ikinci sezonu görseydik keşke

Çizgi roman uyarlamaları modern dönemin en popüler içerikleri buna şüphe yok. Lakin genel anlamda yüksek bir kaliteden bahsetmek ne yazık ki pek mümkün değil. Yine de Amazon Prime bu konuda güzel örnekler sunmaya devam ediyor. The Boys'un fantastik üçüncü sezonundan sonra gözler bu kez bir diğer başarılı yapım olan Invincible'a çevrildi. Epey eğlenceli bir ilk sezondan sonra ikinci sezonu beklerken çoğu hayran ilk sezonu unuttu bile...

Invincible'ın ikinci sezonu bu yılın son dönemini de pas geçecek gibi gözüküyor. Muhtemelen 2023'ün ilk çeyreğinde izleyeceğimiz ikinci sezondan sonra sevindirici bir gelişme daha var. Invincible'ın üçüncü sezonu hazırlıklara başlamış bile. Dizide Black Samson karakterini seslendiren Khary Payton, hayranlara en azından bir umut ışığı yaktı. 

The Movie Dweeb'e konuşan Payton, "Sezon ikinin kayıtlarını tamamladık ve üçüncü sezona başladık. Şu an için söylemek tarih vermek zor. Ancak ortada animasyon stüdyosunun bir bolluğu var ve çok fazla iş yapmak istiyorlar. Ayrıca gerçekten projeler orada yığınla, tıkabasa duruyor ve 'hazır olduğunuz zaman' ibaresiyle yer alıyorlar. Umarım derdimi anlatabilmişimdir." diyerek üçüncü sezonun çalışmalarına başladıklarını doğruladı.

Tabii henüz ikinci sezonu izlemek için bile epey bir zaman olduğu için bu açıklamalar pek de iç açıcı gözükmüyor. Ancak bardağın dolu tarafından bakarsak en azından ikinci sezon ve üçüncü sezon arasında çok uzun bir bekleme süresi olmayacak. Amazon Prime üzerinden izlenebilen ilk sezonu hala izlemediyseniz bir göz atın derim. Ne yazık ki yayın servisi ikinci sezonun yayın tarihini ısrarla açıklamamaya devam ediyor. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum