Advertisement

The Boys Dizisi İki Yeni Kahramanı Kadrosuna Kattı

Yavru Homelander'ın sözleşmesinde de iyileştirmeye gidilmiş

Amazon Prime Video'nun özgün içeriklerinden The Boys geçtiğimiz günlerde üçüncü sezon finalini yaptı. Dizinin genel atmosferi, süper kahramanlara bakış açısı ve elbette bizim ekibin varlığı hayranları mest etmeye yetiyor. Yürütücü Eric Kripke ve ekibi de bu lezzeti korumak için gerekli eklemeler yapmaya devam ediyorlar. Son gelen haberlere The Boys'un dördüncü sezonunda Firecracker ve Sister Sage isimli iki yeni süper kahramanı izleyeceğiz.

Ne Firecracker ne de Sister Sage orijinal çizgi roman serisinde yer alan karakterler değiller. Diziye özel olarak yaratılacak bu iki karakterden Firecracker'ı Valorie Curry, Sister Sage'i ise Susan Hayward canlandıracak. Yeni sezonun büyük bombası aslında bu iki karakter değil. Homelander'ın oğlu Ryan artık dizide çok daha kilit bir role sahip olacak. Gelen haberlere göre Cameron Crovetti ile de daha büyük bir rol için sözleşme imzalanmış. Soldier Boy'u canlandıran Jensen Ackles'in ise geri dönüp, dönmeyeceği dizinin sürpriz elementlerinden bir tanesi daha. 

İkinci sezon ile üçüncü sezon arasında pandeminin de etkisiyle birlikte epey uzun bir bekleyiş olmuştu. Bu kez hayranlarını üzmek istemeyen ekip sezon finalinin ardından dördüncü sezon için hazırlıklara başladı. The Boys Evreni'ni yan dizilerle de genişletmek isteyen Amazon epey ilginç bir Gen V projesine de hazırlanıyor. Dördüncü sezon için henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmadı. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum