Invizimals PlayStation 3 ve Vita İçin Duyuruldu

The Lost Kingdom ve The Alliance macera severler için geliyor…

PlayStation 4’ün kendini göstermesi ile tüm dikkatimiz Sony’nin yeni nesil konsoluna kaysa da PlayStation 3 ve Vita için yeni oyunlar duyurulmaya devam ediyor.  Bunlardan en sonuncuları ise Aksiyon/Macera türündeki Invizimals: The Lost Kingdom ve Invizimals: The Alliance.

PlayStation 3’te boy gösterecek The Lost Kingdom genç bir kâşifin Invizimals dünyasına ilk kez adım atması ile başından geçen heyecan dolu olayları konu edinecek. Magenta Software tarafından geliştirilen yapımda oyuncular keşfettikleri büyülü portal ile Invizimals’ın renkli dünyasına geçiş yaparken azılı düşmanlarını saf dışı bırakmak için birbirinden değişik yeteneklere sahip Invizimals’ları kullanacaklar. Vita için duyurulan The Alliance ise el konsolunun artırılmış gerçeklik teknolojisinden yararlanarak oyunculara keyifli bir deneyim sunmayı hedefliyor.

150 farklı Invizimals’ı avlamaya çalışacağımız The Alliance ile The Lost Kingdom’ın Cross-Play özelliği ile iki oyun arasında karakter transferi yapabilecek ve istediğimiz oyunu istersek PlayStation 3’te istersek de Vita’da oynayabileceğiz. Oyunların çıkış tarihine dair bir açıklama yapılmasa da kendilerini bu yıl içinde bekliyoruz, gelmezlerse de darılırız. Cidden.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum