IO Interactive, Bir Süredir Hitman 3 Üzerinde Çalışıldığını Doğruladı

Bakalım ne zaman çıkış yapacak

Hitman efsanesini sıfırdan başlatan IO Interactive, Hitman 2 ile birlikte olumlu yorumlar almayı başarmıştı. Seriyi köklerine döndürmeyi başaran stüdyo, oyunun son ek paketini de geçtiğimiz haftalarda yayınladı. Bir süredir birkaç proje üzerinde çalıştığını bildiğimiz IO Interactive, ilk kez bu oyunlardan ve Hitman serisinin geleceğinden bahsetti.

Kasım ayı yol haritasını paylaşan firma gönderide şu ifadeleri kullanmış: "Hitman 2 için 13 ay boyunca süren desteğimizin ardından geleceğe bakmanın zamanı geldi. Kısacası Hitman 2'nin takımını yavaş yavaş -geliştirme sürecine çoktan başladığımız- yeni Hitman oyunun ekibine kaydıracağız."


Sürekli olarak Hitman'in bir üçleme olduğunu vurgulayan yapımcılar, birkaç ay önce de projeden bahsettikleri bir video yayınlamışlardı. Yine de yukarıdaki ifadeler Hitman 3'ün yapım aşamasında olduğuna dair ilk kanıtlar olarak nitelendirilebilir.

Bu yol haritası paylaşımı ile Hitman 2'ye gelecek içeriklerin de sonu geliyor. Firma, Kasım ayında yapacağı "son büyük güncelleme" ile oyuna desteğini sonlandıracak. Aralık ayında ise son bir içerik güncellemesi oyuncuları bekliyor olacak. 2020'den itibaren oyuna yeni içerik gelmeyecek.

Buna ek olarak IO Interactive'in Warner Bros. ile el sıkıştığını ve yeni bir proje üzerinde çalıştığını da hatırlatalım.

YORUMLAR
Mehmet
7 Kasım 2019 18:20

yaşasın. 2ye doyamadım valla. ayrıca umarım cutscene'ler geri döner, o çizgi roman gibi ara sahneler olmadı pek

Parolamı Unuttum