IO Interactive, James Bond Oyununu Üçlemeye Çevirmeyi Umuyor

Hakan Abrak'tan iddialı sözler

Hitman oyunlarının geliştiricisi IO Interactive, üzerinde çalışmakta oldukları James Bond orijin hikayesinin bir üçlemeye dönüşmesini umuyor.

IO'nun patronu Hakan Abrak IGN'ye verdiği röportajda ekibinin Hitman sayesinde "ajan fantazisi için 20 yıldır eğitim almış gibi hissettiğini" söylemiş. Gerçekten de Agent 47'yi de bir nevi Bond'a benzetmek mümkün.

"Ama elbette ki James Bond farklı bir IP. Devasa bir IP. Bize ait olmayan bir IP. Hatta sıfırdan bizim orijinal IP'miz olmayan ilk IP." diyen Abrak şöyle devam etmiş:

"Yani bu bir filmin oyunlaştırılmış hali değil. Bu tamamen yenibir başlangıç ve bir hikayeye dönüşüyor, umarım ki ileride büyük bir üçlemeye de dönüşür. Ve eşit derecede önemli ve heyecan verici kısmı da bunun yeni bir Bond olması. Oyuncular için sıfırdan tasarladığımız bir Bond. Tüm o gelenekler ve tarihiyle birlikte aileyle birlikte çalışmak ve oyuncuların 'benim' diyebileceği ve birlikte büyüyecekleri bir Bond yaratma fikri acayip heyecan verici."

"Son oyundan beri neredeyse 15 yıl geçti, yani çok uzun zaman oldu. James Bond oyun dünyasında çok kullanılmış bir isim değil. Bunu güçlü bir yan olarak görüyoruz... GoldenEye'ı bir klasik olarak gören çok sayıda kişi var. Çok büyük konuşmak istemiyorum ama umarım uzun yıllar oyun dünyasında James Bond'u yeniden tanımlamış bir şey yapmış olacağız. Ve bu tek bir oyun değil, yıllar boyunca oyuncuların sahip olabileceği bir evren yaratmak ve filmlerdeki Bond ile büyütmek hedefimiz."

Abrak oyun hakkında detaylı konuşmak için sabırsızlandıklarını da söylemiş ama bunun için biraz daha beklememiz gerekecekmiş. Bekleriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum