IO Interactive’in Yeni Oyunu Duyuruldu: Project 007

Bond… James Bond!

IO Interactive’in yeni projesini duyuracağı saat geldi çattı. Merakla ekran başına geçtik, duyuruyu bekledik. Sonunda 1 dakika bile sürmeyen bir video paylaşıldı, onda da doğru düzgün bir şey gösterilmedi. Oyunun adı bile net olarak açıklanmadı. Ama bütün bunlara rağmen heyecanlandırmayı başardı. Niye mi? Çünkü söz konusu olan bir James Bond oyunu sevgili Oyungezerler!

Videonun başlangıcında müzik başlar başlamaz zaten bizleri neyin beklediğini anladık. Sonra da James Bond filmlerinin o ikonik sahnesine geldi sıra. Bunun dışında da bir şey görmedik zaten, oyunun kod adı paylaşıldı, o kadar.

James Bond twitter hesabından da oyuna dair bir mesaj paylaşılarak, IO Interactive tarafından meşhur ajanımız James Bond için bir orijin hikayesini ele alacak bir oyunun geliştirildiğini duyurdu. Oyunun yepyeni, tamamen orijinal bir hikayeyi anlatacağı belirtiliyor bu mesajda. Oyunun sayfasında da aynı bilgiler yer alıyor. IO Interactive, oyun için ekibe katabilecekleri yeni üyeler aradıklarını da ifade ediyor oyunun sayfasında, dolayısıyla henüz projenin çok erken aşamalarında oldukları sonucu çıkarılabilir.

Project 007 için detaylı bilgilerin paylaşılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Çok yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum