İptal Edilen Duke Nukem 3D Remake'in Detayları Ortaya Çıktı

Duke aleminin iptal edilen projeleri su yüzüne çıkmayı sürdürüyor

Takvimler 2010 yılını gösterdiğinde Interceptor Entertainment ekibi, Duke Nukem 3D'nin Remake versiyonu üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Aslında bir eğlence işi olarak planlanan bu proje kısa süre içerisinde Gearbox'tan onay alarak Unreal Engine 3'e taşınmış ve "Duke Nukem 3D: Reloaded" ismini almıştı.

Maalesef bu proje bir yıl içerisinde Duke'un iptal edilen oyunlar kervanına katıldı. Projenin başındaki isim Frederik Schreiber, yaptığı açıklama ile oyunun Gearbox tarafından durdurulduğunu ifade etmişti. Schreiber'ın iddialarına göre Gearbox oyunun çektiği ilgiyi sebep göstererek bu işe son vermişti.

Schreiber ve ekibinin hikayesi bu noktada bitiyor. Fakat projeyi unutmayan oyuncular, oyunun dosyalarına erişmeyi başardı. Daha önce Duke Nukem Forever'ın dosyalarını sızdıran "x0r_jmp" isimli grup, bu kez de Duke Nukem 3D: Reloaded'ın dosyalarını sızdırdı.

Yayınlanan video içerisinde oyunun "test-version 0.001" isimli versiyonu ve bazı haritaları görebiliyoruz. Duke Nukem Forever'ın dosyaları sızdıktan sonra oyuna yeni bir şans veren mod ekipleri olmuştu. Bakalım bu sızıntıdan sonra Duke Nukem 3D: Reloaded da hayat bulabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum