İptal Edilen Half-Life: Return to Ravenholm'dan Yeni Görüntüler Geldi

Tüm belgesel önümüzdeki günlerde yayınlanacak

Half-Life efsanesi Alyx ile birlikte geri dönmüş olsa da pek çok projenin tarihe gömüldüğünü unutmamak gerek. Hepimizin merakla beklediği Episode 3 ya da Half-Life 3, Half-Life serisinin karanlıkta kalan tek ürünleri değil. NoClip ekibi, adını uzun süredir duymadığımız bir projenin görüntülerini paylaşarak "unutulanları" hatırlattı.

Yıllar önce Dark Messiah of Might and Magic ve Dishonored gibi oyunların yapımcısı Arkane Studios ile el sıkışan Valve, Half-Life 2 evrenini genişletme işini bu ekibe vermişti. Meşhur Ravenholm şehrini konu alacak oyunun adı Return to Ravenholm olacak ve Half-Life 2'nin Source motorunu kullanacaktı.

NoClip ekibi Arkane'in geçmişini anlatmayı planladığı belgesel dizisi için tanıtım materyalleri paylaşırken, arada bahsi geçen oyuna ait 8 saniyelik bir video da ortaya çıktı. Twitter üzerinden paylaşılan görüntülerde bir zombinin kapı parçalama sahnesi bizleri karşılıyor. Bununla birlikte videoda silahla yakın dövüş saldırısı uygulayabildiğimizi de görüyoruz.

NoClip'in Arkane videosu önümüzdeki günlerde yayında olacak. Bakalım iptal edilen oyun hakkında daha fazla şey öğrenebilecek miyiz..

YORUMLAR
Parolamı Unuttum