İptal Edilen Star Wars 1313'ten Yeni Ekran Görüntüleri Geldi

Ah be Disney

E3 2012'de duyurulan Star Wars 1313, LucasArts tarafından geliştirilen bir Star Wars oyunuydu. Bu oyunda ödül avcısı Boba Fett'i oynayacak, Coruscant gezegenindeki yeraltı metropolü Level 1313'ü dolaşacaktık.

Walt Disney Company Star Wars serisini satın aldıktan sonra oyunun geliştirilmesi sürümcemede kalmıştı, 2013 yılındaysa Disney LucasArts stüdyosunu kapattı ve Star Wars 1313 de yalan oldu.

Yıllardır bu oyuna dair bildiğimiz her şey bunlarla sınırlıydı, ta ki geçen gün oyundan ilk ekran görüntüsü paylaşılana kadar. Şimdiyse elimizde toplam 3 ekran görüntüsü var. Üstelik ekran görüntülerinde fps değerleri de yer alıyor. 2012 yılında LucasArts oyunun NVIDIA ekran kartı takılı, üst konfigürasyonlu bir makinede çalıştığını söylüyordu. Muhtemelen o dönem kullandıkları kart GTX680 olsa gerek, bunlar da o kartla alınan değerler olmalı.



LucasArts stüdyosunu çok seven biri olarak Disney'in kapatma kararına hala kızgınım açıkçası. Ne güzel yeni bir Star Wars oyunumuz da olacakmış mis gibi.

YORUMLAR
ocelot1789
27 Mart 2020 15:42

Zamanında çok çağ üstü duruyordu, şimdi ise tam çağımıza uygun grafiklere sahip. Smooth ama bir o kadar güzel detaylı. Bugün çıksa muhtemelen EA'nın çıkardığı son Starwars oyunundan iyi duracaktı xd

Parolamı Unuttum