İptal Olan Scarface 2'den Yeni Oynanış Görüntüleri Yayımlandı

Tony Montana bunu beğendi

Geçtiğimiz ay Radical Entertainment'ın iptal edilen Scarface 2 oyunundan çeşitli ekran görüntüleri paylaşılmıştı. Mafia Game Videos YouTube kanalı bu sefer de Scarface Empire ismindeki oyundan yeni oynanış görüntüleri paylaştı.

The Simpsons: Hit & Run, Prototype ve Prototype 2 gibi oyunların geliştiricisi Radical Entertainment 2005 yılında Vivendi tarafından satın alınmış, Vivendi de 2008 yılında Activision'a geçmişti.

Radical Entertainment, 2000'li yılların başında Scarface: The World is Yours isimli oyunlarının devamı üzerinde çalışıyordu. Ancak Scarface 2 oyunu birkaç diğer Radical projesinde olduğu gibi iptal edildi ve 2009 yılında oyun bir daha ortaya çıkmamak üzere gömüldü.

Yayınlanan bu yeni videoda oyunun çeşitli ortamlarını, savaş mekaniklerini ve sürüş sistemlerini görüyoruz. Oynanış mekaniklerini net biçimde gözler önüne seriyor diyebiliriz.

Bu oyunun tekrar dirilme ihtimalinin çok zayıf olduğunu da ekleyeyim, yani bu görüntülerin paylaşılıyor olması kimseyi Scarface 2 için umutlandırmasın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum