Iron Harvest, Epic Games Store'da Çıkamadı

Para iadeleri başladı

Mechleri kontrol ederek alternatif bir 1920'ler dünyasında savaşacağımız gerçek zamanlı strateji oyunu Iron Harvest, türün meraklıları tarafından beklenen bir oyundu. Oyun 1 Eylül'de, yani dün hem Steam, hem de Epic Games Store üzerinden çıkışını gerçekleştirecekti. Ön siparişler alındı ve çıkış günü beklenmeye başlandı.

Dün oyun Steam'de çıkışını gerçekleştirdi ama Epic Games Store sayfasında henüz bir hareket yoktu. Oyuncular birkaç saat beklemelerine rağmen EGS sayfası hala daha 'yakında çıkacak' şeklinde gösteriyordu oyunu.

Üzerinden bir süre daha geçince Koch Media bir açıklama yayınladı ve şu ifadeleri kullandı:

"2020 yılı, Iron Harvest üzerinde çalışan tüm ekiplerimiz için oldukça zorlu bir yıl oldu. Eşsiz bazı koşullardan ötürü oyunumuz henüz Epic Games Store üzerinden çıkış yapmaya hazır değil. EGS'de oyuna ön sipariş verenlere para iadesi yapılacak. Bu durum için özür diliyoruz."

Koch Media, hangi koşullar yüzünden oyunun çıkış yapamadığını söylememiş ama Steam versiyonuna baktığımızda da oyuncuların çeşitli eksikliklerden şikayetçi olduğunu görüyoruz.

Oyunda co-op desteğinin, liderlik tablolarının, hatta Steam sayfasında 'var' denilen başarımların ve kontrolcü desteğinin olmaması, oyunun daha tam tamamlanmadan çıkış yaptığına işaret ediyor. Topluluk mesajlarına cevap veren geliştirici ekip, kontrolcü desteği üzerinde çalıştıklarını, başarımların 'gelebileceğini' ama bunun için bir zaman veremeyeceklerini, oyun içindeki beta test ibarelerinin de bir hatadan ibaret olduğunu ve ilk yamayla kaldırılacağını söylemiş.

Yani ortada ilginç bir durum var sevgili Oyungezerler, eğer Iron Harvest takibinizdeki oyunlardan birisiyle bu detayları bilmenizde fayda var. Ancak yine de Steam'deki inceleme ortalaması %72 ile Çoğunlukla Olumlu kategorisinde şu an.

YORUMLAR
cagdasince1987
2 Ekim 2020 11:24

eğlenceli bir oyun yapmışlar single ı bitirdim ancak multiplayerı hiç oynamadım

allalla
2 Eylül 2020 17:16

kupon kullanacaktım, neden böyle oldu ki?

Parolamı Unuttum