İşte Gerçek Elden Lord: Let Me Solo Her Malenia'yı 1000 Kez Öldürdü!

Zar zor bir kez öldürenlere selamı var

Malenia, Blade of Miquella hiç şüphesiz Elden Ring'in en zor bossu. Tamamen opsiyonel bir boss olmasına rağmen Malenia'yı öldürmeden oyunu bitirenlere gerçek Elden Lord gözüyle bakılmıyor bildiğiniz gibi, böyle oyuncuları git gud diyerek Elphael, Brace of the Haligtree'ye geri yolluyoruz.

Eğer Elden Ring ile ilgili haberleri ve Reddit sayfasını takip ediyorsanız Let Me Solo Her'ün ününü kesinlikle duymuşsunuzdur. Üstü çıplak, kafasında sadece bir tencereyle bu bossta zorluk çekenlerin imdadına koşan bir oyuncu Let Me Solo Her. Karşılığında istediği tek bir şey var, boss'a bulaşmamanız. Siz kapıda bekliyorsunuz, o sizin yerinize Malenia ile savaşıp hünerlerini sergiliyor ve bu zor boss'u sizin adınıza kesiveriyor.

Kısa süre içinde bir internet meme'si oldu Let Me Solo Her. Gerçek adı Klein Tsuboi olan bu oyuncu, dün canlı yayında Malenia'yı 1000. kez kesiverdi. 981'deyken yayına başlayan Tsuboi gerçekten de ne kadar yetenekli (ve sabırlı) olduğunu tüm Elden Ring dünyasına göstermiş oldu diyebiliriz.

Tsuboi 1000. öldürüşünü de yaptığında ekranda bir Teşekkür mesajı çıktı, kendisi de canlı yayındaki herkese destekleri için teşekkür etti ve New Game Plus'a geçti.

Yayın sonunda Bandai Namco'nun kendisiyle irtibat kurduğunu da söyleyen Tsuboi, firmanın kendisine özel bir hediye gönderdiğini ama bunun ne olduğunu henüz bilmediğini de söyledi.

YORUMLAR
Atlas Estrella
12 Mayıs 2022 18:53

Ve aleykümselam.

Parolamı Unuttum