İtalyan Soulslike Oyunu Enotria: The Last Song’un Çıkış Tarihi Belli Oldu

21 Haziran’da geliyor

Tokyo Game Show 2021’de “Project Galileo” ismiyle çıkmıştı karşımıza. Sonrasında adının Enotria: The Last Song olduğunu öğrendik. Şimdi de sıra çıkış tarihine gelmiş, bir fragman eşliğinde Haziran ayında oyun severlerle buluşmaya hazırlandığı ilan edildi:

Dark Souls serisi oyun dünyasını öyle etkiledi ki, her yıl en az birkaç tane soulslike oyun geliyor. Bunlardan bir kısmı büyük bütçeli, AAA oyunlar iken bir kısmı da bağımsız stüdyoların ellerinden çıkan yapımlar oluyor.

Enotria: The Last Song da bu 2. grupta yer alan, indie oyunlardan. İtalyan folklorundan esinlenen oyunda, maskeler önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor. Yendiğiniz düşmanların maskelerini takarak onların rollerini üstlenebileceksiniz. “Mucitlerin Yolu” olarak adlandırılan yetenek ağacındaki özelliklerden size uygun olanları bu maskelere atayıp özel dizilimler oluşturabilecek ve oyun tarzınızı belirleyebileceksiniz.

Çok iddialı olmasa da en azından temasıyla farklı bir deneyim sunabilecek potansiyele sahip. Bu potansiyeli ne kadar kullanabildiğini 21 Haziran’dan itibaren hep beraber göreceğiz, takipteyiz.

YORUMLAR
Atlas Estrella
20 Şubat 2024 19:01

Hidoş'un tedrisatından geçtilerse eğer, güzel bir soulslike bizi bekliyor demektir. Bütün hidoşseverlere, pardon, soulslike severlere hayırlı uğurlu olsun.

Parolamı Unuttum