İzometrik Aksiyon RYO Silent Hope’un Açılış Sinematiği Yayımlandı

Oyun da bu kadar tatlı olacak mı bakalım

Marvelous ve XSEED Games, Ekim ayında oyun severlerin beğenisine sunacakları Silent Hope’un açılış sinematiğini paylaştılar:

Silent Hope, izometrik aksiyon RYO türünde bir yapım. Huzur içinde yaşayan krallık bir anda kaosun pençesine düşüveriyor, insanlar birbirlerini aldatıp arkalarından bıçaklar hale geliyor. Kral, büyü gücünü kullanıp insanların konuşma yeteneklerini onlardan alıyor ve kendini Cehennem’e sürüyor. Prensesimiz ise, ağlaya ağlaya sonu gelmez sellere yol açıyor ta ki dev bir kristal göz yaşının içine hapsolana kadar.

Bu olaylar hafızalardan silinip giderken, yıllar sonra gökkuşağı renginde 7 ışık, Cehennem’den yükselip geliyor ve Prenses’in önünde 7 kahraman olarak kendilerini gösteriyorlar. Bunlar, Prenses’in yardım çağrısına cevap veren ve her  biri kendine has yeteneklere, özelliklere sahip olan 7 kahramanımız. Kahramanlarımızın yardımıyla neler olup bittiğini, Kral’ın neden halkını ve kızını terk edip gittiğini, neden insanların konuşma yeteneğini onlardan çaldığını ve daha birçok soruyu cevaplamaya çalışacağız Silent Hope’ta.

Sinematik bence gayet sevimli duruyor, siz ne dersiniz sevgili Oyungezerler? Umuyorum oyun da böyle düşündürür. Öyle olup olmayacağını 3 Ekim’de göreceğiz. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum