Jack Black, Hayalindeki MCU Karakterini Açıkladı

Kevin Feige duymasın

Hollywood'un en eğlenceli simalarından Jack Black'i uzun zamandır komedi filmlerinde görüyoruz. Başarılı oyuncunun son filmi Jumanji: The Next Level, 13 Aralık'ta vizyona girecek. Black'in hayalleri arasında Marvel Sinematik Evreni içerisinde de rol almak varmış hatta MCU'da canlandırmak istediği karakterler bile belliymiş.

ScreenRant'a konuşan Jack Black, "Oh, Kingpin gibi şeytani bir ismi canlandırmak oldukça eğlenceli olacaktır." demiş. MCU'nun giderek büyümesi üzerine yeni karakterlerden de istediği rolü açıklayan Black, "Bilemiyorum, belki the Thing? Fantastik Dörtlü'de yer alan taş elemanı oynamak oldukça değişik olurdu." diyor Black.

Jack Black gibi bir ismi MCU'da ciddi bir rolde görmek oldukça tuhaf olabilir ama şöyle düşününce MCU'nun çok da ciddi olmayan seviyesi Black'e biraz uyabilir. Özellikle The Thing ile güzel bir uyum yakalanabilir. 

Kingpin, Jack Black için biraz fazla ciddi bir karakter ve 2015 yılında Netflix'te yayınlanmaya başlayan Daredevil dizisinde gördüğümüz Vincent D'Onofrio'nun şahane Kingpin performansı gelecekte MCU'nun Kingpin imajı içinde ilk adımları atmış olabilir. Bakalım Jack Black ilerleyen dönemlerde gerçekten MCU'da rol alacak mı? 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum