Jade Raymond Ubisoft'tan Ayrılmadan Önce Yeni Splinter Cell Üzerinde Çalıştığını Açıkladı

Artık sadece Ubisoft'un yeşil ışığını bekliyoruz

Ubisoft'un portföyündeki en değerli isimlerden olan Splinter Cell'den uzun süredir yeni bir haber yok. Firmanın serinin yeni oyunu üzerinde çalıştığı söylense de elimizde bunu doğrulayacak hiçbir belge yok.

2013 yılında satışa sunulan ve serinin en son oyunu olan Splinter Cell Blacklist'in yapımcısı Jade Raymond, Game Reactor ekibine yeni Splinter Cell oyunu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Raymond: "Gerçekten üzerinde çalıştığımız ve gerçekleşmesini istediğimiz bir dizayn üzerinde çalışıyorduk. Fakat artık Ubisoft adına çalışmadığım için bu konu hakkında konuşamam. Yine de belki birileri bu konsept hakkında konuşmak isteyebilir."

İlk önce E3'te, ardından TGA'da bulunacağı söylenen oyundan iki büyük organizasyonda da ses çıkmadı. Ubisoft CEO'su Yves Guillemot bu ismi sevdiklerini ve geri getirmek istediklerini belirtmişti. Reddit'in AMA etkinliğine katılan Guillemot bazı takımların yeni Splinter Cell oyununa dair parçalar üzerinde çalıştığını ve "daha fazlası için" beklememiz gerektiğini ifade etmişti.

Jade Raymond ve ekibi, orijinal Assassin's Creed oyununu başlatan takım olarak biliniyor. Bakalım uzun süredir Ubisoft ve EA ile birlikte çalışmayan yapımcının bahsettiği konsept çalışmaları görme şansımız olacak mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum