James Bond: No Time To Die'ın Galası Corona Virüsü Sebebiyle Ertelendi

Bond'a corona engeli

James Bond efsanesinin 25. filmi olacak No Time to Die'ın Çin'deki galası ertelendi. Deadline'ın iddialarına göre filmin Pekin'de düzenlenecek galasının ertelenme kararının arkasında corona virüsü bulunuyor. France 24'ün haberine göre şimdiye kadar 1770 kişinin canına mal olan bu virüs, Çin'de düzenlenecek basın turunun da önüne geçmiş.

Corona virüsünün sadece James Bond'u etkilemediğini söylemekte de fayda var. Şimdiye kadar pek çok sinema ve toplu eğlence alanlarını kapatma kararı alan Çin hükumeti, belirli bölgelerdeki karantina uygulamasına da devam ediyor. Çin'in dünya sinema sektöründeki yeri düşünüldüğünde bu dönemlerde çıkacak filmlerin gişe rakamlarında büyük bir düşüş yaşayacağını söylemek de yanlış olmaz.

Daniel Craig'in son kez Bond rolünü üstleneceği filmde Bond'un servisten emekli olarak Jamaika'ya yerleştiğini göreceğiz. Eski dostu Felix Leiter'ın yardımına koşacak olan Bond, daha önce görmediği bir teknoloji ile silahlanan gizemli bir kötü adamın karşısına çıkacak.

Bu gizemli kötünün Rami Malek olduğunu da hatırlatalım. Filmin oyuncu kadrosu içerisinde Ana de Armas, Lashana Lynch, Naomie Harris, Lea Seydoux, Ben Winshaw, Jeffrey Wright ve Ralph Fiennes gibi yıldız isimler de bulunuyor. James Bond: No Time To Die, Nisan ayında vizyona girecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum