James C. Burns, Call of Duty: Black Ops Cold War’da Olmamaktan Rahatsız

Frank Woods'a bir kez daha ses vermek istermiş

Call of Duty: Black Ops Cold War geçtiğimiz hafta içerisinde resmen duyuruldu, tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragmanda tanıdık simaları da görüyorduk. Ama Frank Woods ile ilgili bir farklılık söz konusuydu, seslendiren aktör değişmişti.

Orijinal oyunlarda Woods’u seslendiren James C. Burns, YouTube’da yer alan bir videosunda yeni oyunla ilgili görüşlerini paylaşıyor. Kendisi 10 yılı aşkın bir süre boyunca Woods’u seslendirdikten sonra yeni oyunda yer almamasından dolayı sitemkar.

“Hikayenin gayet iyi olacağına eminim… Kiminle çalışmaya karar verdikleri benim için önemli değil. Her kim olursa olsun benim Woods ile kurduğum bağa sahip olamaz zaten. Bu karakterle 11 yılı geride bıraktım, bütün arkaplan hikayesini biliyorum, ben bu adamı tanıyorum! Hayal kırıklığım bu işte. Bu eleman iyi bir iş çıkaramayacak demiyorum, eminim yapacaktır. Profesyonel bir aktör. Eminim iyi bir iş ortaya koyacaktır… Keşke bir şansım olsaydı… Harika bir iş çıkarırdım. Böyle bir şansım olmadığı için kadar üzgünüm ki! Tüm söyleyebileceğim bu” diyor Burns.

Ne dersiniz, sizce de Burns sitemkar sözlerinde haklı mı?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum