James Cameron, Marvel Stüdyoları'nı Tebrik Etti, Russo Kardeşler'den Cevap Geldi

Sahalarda görmek istediğimiz hareketler

Avengers: Endgame vizyona girdiğinden beri "Dünya Çapında En Çok Gişe Geliri Elde Eden Film" olup, olamayacağı konusunda tartışmalar vardı. Film ilk etapta bu rekoru kıramadı, ancak yeniden vizyona girmesi rekoru alması için yeterli oldu. An itibariyle dünya genelinde en çok gişe geliri elde eden film, Avengers: Endgame!

Rekorun önceki sahibi ise 2009 yılında vizyona giren Avatar filmiydi. James Cameron'ın yönetmenliğini yaptığı film vizyona girdiği dönemlerde üç boyutun da etkisiyle büyük bir ilgi toplamıştı ve kırılması güç bir rekora imza atmıştı. Rekor, Endgame tarafından kırılınca, James Cameron ve Avatar'dan bir tebrik mesajı, sonrasındaysa Russo Kardeşler'den de oldukça şık bir yanıt geldi. 


İlk olarak Avatar'ın resmi Twitter hesabı aşağıdaki görselle James Cameron'ın ağzından Avengers: Endgame'i tebrik etti. "Avengers Endgame'i gişenin yeni kralı olduğu için tebrik ederim. - Jim Cameron" açıklamasıyla paylaşılan görsel de oldukça şık.

Russo Kardeşler de yine Twitter üzerinden James Cameron'a teşekkürlerini ilettiler. Dört farklı James Cameron filmine verdikleri tepkileri belirten kardeşler, "James Cameron'a, sen bizim ilk başta filmlere aşık olma nedenimizsin. Bize verdiğin ilhamlar ve dünyaya neyin mümkün olduğunu gösterdiğin için teşekkürler. Bir sonraki aşamada bizleri nereye götüreceğini görmek için sabırsızlanıyoruz." açıklamasıyla bir teşekkür tweeti attılar. 

Russo Kardeşler'in cevabı üzerine James Cameron bu kez şahsi Twitter hesabından Avengers logosu ile Titanic'in bir araya geldiği bir görselin altında, "Kevin ve Marvel bünyesindeki herkese, Gerçek Titanik'i bir buzdağı batırmıştı. Benim Titanik'imi ise Avengers batırdı. Şu an Lightstorm Entertainment bünyesindeki herkes sizin bu olağanüstü başarınıza selam duruyor. Siz bizlere gösterdiniz ki film endüstrisi sadece hayatta değil ayrıca her zamankinden daha da büyük bir halde! - Jim Cameron" açıklaması bulunan bir tweet paylaştı. 

Russo Kardeşler ve James Cameron arasındaki bu şık diyalog Twitter kullanıcılarından da büyük beğeni topladı. Bakalım işin bir sonraki kısmında, Avengers: Endgame'i gişede geçecek olan film ne olacak? Ya da böyle bir film olacak mı? Bana göre uzunca bir süre Endgame zirvede rahat bir şekilde kalacaktır. Endgame'i deviren yönetmen ise tarihe adını altın harflerle yazacaktır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum