James Gunn, Dördüncü Guardians Of The Galaxy Filmini Düşünmüyor

Tadında bırakmak lazım

Marvel Sinematik Evreni içerisinde çok fazla üçlemeye tanıklık ettik. Dışarıdan bakılınca hepsi bağlantılı olsa da karakter ya da ekipler genelde kendi üçlemelerine kavuşuyorlar. Örneğin bu zamana kadar Captain America ve Iron Man başlığı altında üçer film izledik. Guardians of the Galaxy de üçüncü filmine hazırlanıyor. Bu seriyi bozan tek karakter ise dördüncü filmi olan Love and Thunder'a hazırlanan Thor. 

Iron Man ve Captain America için defter uzunca bir süre kapalı kalacak gibi gözüküyor. Devam edecek serilerden Guardians of the Galaxy'nin yönetmeni James Gunn ise seriyi üç filmde tamamlamaya kararlı. Instagram üzerinden "Ben hiçbir zaman ikinci filmi yapmayacağım demedim. Benim ilk günden beri planladığım şey bir üçlemeydi. Dördüncü film için bir planım yok." diyerek önümüzdeki Galaksinin Koruyucuları filminin bir son olacağını açıkça belirtti. 

Filmde kimlerin öleceği konusunda bir ipucu vermeyen Gunn ayrıca "Filmde Thanos yer alacak mı?" sorusuna "Hayır, anlatılacak çok sayıda başka hikaye bulunuyor." diyerek Titan'ın olası dönüşünün de kapılarını kapatmış. Disney'in politikaları arasında "hikayeleri tadında bırakmak" yer almasa da MCU özelinde üçlemeler yerinde gibi gözüküyor. Bakalım Guardians of the Galaxy'nin finali de hayranları mutlu etmeyi başarabilecek mi? 
 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
20 Nisan 2020 17:36

Başlığa ithafen: Düşünmeden yapacağız demek istemiştir o!

İçeriğe ithafen: Ayrıca yine yapmayacağım dememiş. :)

Parolamı Unuttum