James Gunn, Guardians of the Galaxy Vol. 3'ün Çalışmalarına Başladı

MCU'da Harley Quinn görürsek şaşırmayın

Önümüzdeki dönemde çizgi roman uyarlamaları konusunda en meşgul insan kesinlikle James Gunn olacak. Başarılı yönetmen önce Dinsey ile anlaşamayıp DC için The Suicide Squad filminin başına geçti. Sonrasında Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönerek Guardians of the Galaxy serisine kaldığı yerden devam etmeye başladı. Hem Marvel hem de DC için iki filmi yazıp, yönetecek Gunn için 2020 yılı epey yoğun geçecek.

Aslında daha Disney-Gunn tartışması olmadan önce Galaksinin Koruyucuları serisinin üçüncü filminin 2020 yılı içinde geleceği kesin gibiydi. Bu arada Warner Bros. elini hızlı tutunca Gunn'ın önceliği The Suicide Squad oldu. Başarılı yönetmen şu an Suicide Squad üzerinde çalışıyor diye biliyorduk. Ancak GotG 3 için de hazırlıklara başlamış.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada an itibariyle aynı anda Marvel ve DC için çalıştığını açıklayan Gunn, Galaksinin Koruyucuları 3 için de gerekli hazırlıkların başladığını açıklamış oldu. Zaten The Suicide Squad'a göre GotG'un işi biraz daha kolay çünkü elde hazır bir kadro ve devam eden bir seri var. Öte yandan DC'nin büyük umutlar beklediği filmde senaryo sıfırdan oluşturuldu ve oyuncular buna göre seçildi. Yani Suicide Squad'ın kadrosu belli oldukça Gunn'ın Marvel işine daha fazla zaman ayırması oldukça olası.

The Suicide Squad'ın vizyon tarihi 6 Ağustos 2021 olarak kesinleşti. Ancak Guardians of the Galaxy Vol. 3 için henüz resmi bir tarih yok. Filmin 2021 yılı içerisinde vizyona girmesi bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum