The Suicide Squad, James Gunn'ı Yeniden Heyecanlandırmış

Bakalım film de bizi heyecanlandıracak mı?

Disney ile yaşadığı soorunların ardından kendisini bir anda Guardians of the Galaxy'nin dışında bulan James Gunn, bu dönemde Warner Bros./DC ortaklığıyla yeni bir Suicide Squad filmini yazıp, yönetmek üzere anlaşmıştı. Tabii sonradan Marvel'a da geri dönüşü kesinleşen başarılı yönetmen bir anda kendini dolu bir takvimle karşı karşıya bulmuştu. Bu durum James Gunn'ın gözünü korkutmamış, aksine onun heyecanını tazelemiş.

Resmi Instagram hesabından konuşan Gunn, hem Marvel hem de DC ile aynı anda çalışmanın bir yönetmen olarak kendisini oldukça onore ettiğini söylemiş. Bu tarz bir durumun oldukça farklı bir iş olduğunu ancak kötü bir şey olmadığını da belirten James Gunn, böyle tecrübelerin yönetmenlik hayatında yeni ihtimallere kapı açacağını vurgulamış. 


"Bu durum kesinlikle benim için bir tutku çağrısı ve bir işten çok daha fazlası, hem de hiç olmadığı kadar. Para kazanmanın çok daha kolay yolları var. Ancak The Suicide Squad benim yaratıcı hayatımı yeniden canlandırdı. Bunun için sete ayak bastığım her gün şükran duyuyorum (sabahın köründe olan set çağrıları için biraz az şükran duyuyorum!)" diyen Gunn, The Suicide Squad filminde kendisinden çok fazla şey göreceğimizin sinyallerini vermiş.

Bir yönetmenin aynı anda hem DC hem de Marvel ile çalışması tabii oldukça değişik bir durum, bu sadece yönetmen için değil bir çizgi roman yazarı için olsa yine oldukça tuhaf olurdu. Tabii profesyonel dünyada bu tarz durumlara tamamen "duygusal" bakılıyor ama James Gunn'ın The Suicide Squad ve yeni Guardians of the Galaxy filmleri kesinlikle karşılaştırılacaktır, bakalım usta yönetmen iki devasa firmayı da mutlu etmeyi başarabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum