James Gunn, Guardians of the Galaxy'e Dönüşü İle İlgili Konuştu

İyi yerlerde, iyi dostlar edinmiş

James Gunn'ın yakın dönemdeki hayatı oldukça aksiyonlu geçiyor. Başarılı yönetmen önce Disney'den kovuldu, sonra Warner Bros.- DC ortaklığıyla anlaşmaya varıp yeni bir Suicide Squad filminin başına geçti, daha sonra Disney tarafından tekrar Guardians of the Galaxy'nin başına geçirildi.

Deadline'a konuşan James Gunn, Walt Disney Stüdyolarının başında bulunan Alan Horn ile olan yakın ilişkisinin bu geri dönüşte etkili olduğunu belirtti:

"Oturmuş DC ile birlikte Suicide Squad hakkında konuşuyordum. Sonrasında Alan'ın benimle konuşmak istediğini duyunca oldukça heyecanlandım. Tüm kalbimle inanıyorum ki Alan iyi bir insan ve bence beni geri alan da o oldu. Çünkü onun düşünceleri her zaman doğru şeyi yapmaya yönelik, onunla Scooby-Doo filmlerine dayanan bir mazimiz var. Her zaman Alan'ı beğendim ve taktir ettim, onun işine olan bağlılığı beni her zaman etkilemiştir."

Hollywood'un içinde bulunduğu durum ile ilgili de konuşan Gunn içerisinde bulunduğu sektörün oldukça gaddar olabildiğinden bahsetti.

"Hollywood'da herkesin acımasız olduğunu duymuşsunuzdur. Bu tamamen doğru bir olay, içinde bulunduğumuz bu sektör için çok doğru. Ama içlerinde çok sayıda gerçekten iyi insan da bulunuyor. Benim amacım her zaman bu iyiliği bulmak oldu, hiç beklemediğimiz yerlerde, genellikle filmlerimdeki karakterlerde bu iyiliği bulmak. Alan'ın ofisine gittiğimde biraz gözü yaşlı bir haldeydim. Sonrasında Kevin Feige'nin yanına gitmeliydim, o an için Suicide Squad yapmaya karar vermiştim ve bu durum beni oldukça geriyordu" demiş Gunn. 

James Gunn'ın yazıp yöneteceği The Suicide Squad filmi 6 Ağustos 2021'de vizyona girecek. Guardians of the Galaxy vol3.0 için ise henüz resmi bir yayın tarihi yok. Ancak bu filmin de 2021 yılı içerisinde vizyona girmesi bekleniyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum