James Gunn'ın Çekeceği Suicide Squad 2'nin Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Bu sırada Guardians of the Galaxy vol 3.0'dan hala ses seda yok...

Guardians of the Galaxy'i sinemaya taşıyan yönetmen James Gunn, daha önceden senaryosunu bile yazdığıSuicide Squad 2'nin çalışmalarına başlamak için gün sayıyor. Disney tarafından görevine son verildikten sonra ani bir kararla WB-DC ortaklığına geçen Gunn'ın çekeceği Suicide Squad 2, 6 Ağustos 2021'de vizyona girecek.

Gelen haberlere göre yeni Suicide Squad filmi, ilk filmde yer almayan karakterlere yoğunlaşacak. Yani Jared Leto'nun Joker'i ve Margot Robbie'nin Harley Quinn'ini göremeyebiliriz. Joker'i muhtemelen görmeyiz fakat DC'nin son zamanlarda oldukça popüler olan Harley Quinn için geri adım atacağını sanmıyorum. Yine eski karakterlerden Will Smith'in Deadshot'ı da muhtemelen filmde yer alacaktır. Onun dışında James Gunn, muhtemelen kafasındaki bazı DC karakterlerini bir şekilde Suicide Squad'a uydurup, ortaya yeni bir ekip çıkartacaktır.

Bakalım James Gunn, Guardians of the Galaxy ile yakaladığı başarıyı DC'ye taşıyıp eğlenceli bir Suicide Squad filmi izletmeyi başarabilecek mi? Yoksa DC'nin ekip filmlerinde yaşadığı hüsrana bir yenisi daha mı eklenecek? Bekleyip göreceğiz...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum