James Gunn, Spider-Man'in Durumu Hakkında Konuştu

Disney lobisi devrede

Sony ile Disney arasında yaşanan Spider-Man krizi, bütün Marvel Sinematik Evreni'ni derinden sarstı. Zira Avengers: Endgame sonrasında Peter Parker evrenin en önemli karakterlerinden birisi haline gelmiş ve yeni Tony Stark olmak için hazırlanmaya başlamıştı. 

Sony ile yaşanan anlaşmazlık sonrası Spider-Man'in sinematik kariyeri de büyük bir kaos haline geldi. Taze Spidey Tom Holland ile filmlerin yönetmeni Jon Watts şu an için bir bakıma ortada kaldılar. Onların bu durumu daha önce Disney ile sorun yaşamış bir başka isim olan James Gunn'ı da rahatsız etmiş. Gunn Instagram hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 


Bir kullanıcının kendisine mevcut Spider-Man durumu hakkında görüşlerini sorması üzerine, "Burada iki şirketin kendi istediklerini yaptığını görüyoruz. Sahne arkasında neler olduğu konusunda hiçbir fikrim yok. Ancak ben bu sahneyi çektiğim zaman Tom Holland ilk kez Stan Lee ile tanışıyordu. Tom ve Spider-Man yönetmeni birlikte oldukça klas işler yaptılar." diyerek meslektaşı Jon Watts ve genç oyuncu Tom Holland'ı övdü. 

Sony ile Disney bence yakın zamanda bir orta nokta bulup Spider-Man için en mantıklı kararı verecektir. Zira sosyal medyanın gücü sayesinde MCU hayranları adeta çıldırdı! Sony'i boykot etmek isteyen bir güruh bile var, Sony muhtemelen razı olduğundan biraz daha az paraya Disney ile bir anlaşmaya varıp, uzun vade için çıkarlarını koruyacaktır. 

YORUMLAR
DanteXE
28 Ağustos 2019 14:52

Jon Watts kadar sıradan, dandik bir yönetmen yok. James Gunn'ın yağtığı Disney'e yaranma çabası şu an. Yaptıkları işler hiçte iyi falan değildi, en unutulabilir Spider-Man işleriydi.

Parolamı Unuttum