James Gunn'ın Yöneteceği The Suicide Squad Filminin Çekim Tarihleri Belli Oldu

Kimler gidecek, kimler kalacak?

DC-WB ortaklığı ilk olarak 2016 yılında David Ayer tarafından çekilen Suicide Squad filmi ile karşımıza çıktı, film oldukça kötü yorumlar alsa da "En iyi Makyaj" dalında Oscar ödülü sahibi bir film. Geçtiğimiz sene yaşanan olaylar, James Gunn-Disney süreçleri bir anda yeni bir Suicide Squad'ın yolunu hazırladı. James Gunn projenin başına geçirildi ve The Suicide Squad için hazırlıklar başladı. 

James Gunn'ın yöneteceği ve tamamen yeni bir film olacak olan The Suicide Squad'ın çekim tarihleri de belli olmuş. Geeks Worldwide'ın haberine göre filmin çekimlerine 23 Eylül'de Atlanta, Georgia'da başlanacak ve çekimler 31 Ocak 2020 tarihinde tamamlanacak. Filmle ilgili konuşan yönetmen Gunn, "Biliyorsunuz bu şartlar oldukça dar ve çok sayıda şart var. Film şu an için gördüğünüz kadarı, iki yıl sonra film çıktığı zaman tam halini görürsünüz." diyerek filmin konusuyla ilgili ser verip, sır vermedi. James Gunn'ın yeni filmde hangi eski karakterleri veya oyuncuları kullanacağı ise henüz belli değil. 


Filmin yapımcılarından Peter Safran daha önceden ComicBook'a verdiği demeçte hazırlıklarının bir devam filmi için olmadığını belirtmişti. "Filme The Suicide Squad diyoruz. Bu Suicide Squad 2 değil, bir devam filmi değil. Kendi başına bir film ve adı da The Suicide Squad. Bence insanlar The Suicide Squad hakkında oldukça heyecanlı. Film James Gunn'dan görmeyi umduğunuz her şeyi barındırıyor. Bence bu cümle çok büyük bir söz içeriyor ve göreceksiniz ki çok büyük iş başaracağız." diyen Safran, hazırlanmakta olan The Suicide Squad filminden ve yeni yönetmeni/senaristi James Gunn'dan övgüyle söz etmişti. 

Yeni Suicide Squad filmi kadrosunda Ratcatcher, Polka-Dot Man, Peacemaker ve King Shark gibi yeni karakterler de barındıracak.  Eski karakterlerden hangilerinin olup olmayacağı ise henüz belli değil. Kafalardaki en büyük soru, Harley Quinn rolünde Margot Robbie'nin yeniden olup, olmayacağı...
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum