James Gunn'ın Çekeceği Suicide Squad 2 Filminin Yeni Karakterleri Belli Oldu

Gunn, kendi ekibini kuruyor.

James Gunn'ın yazıp, yöneteceği "The Suicide Squad" filminin çıkmasına daha uzunca bir süre var. Hatta filmin isminin The Suicide Squad olup olmayacağı bile kesin değil. Kimi yerler The Suicide Squad diyor, kimi yerler ise Suicide Squad 2. Ben devam filmi olacağı için ikinci seçenekten yanayım. Gunn'ın çekeceği yeni filmle birlikte ilk Suicide Squad filminde görmediğimiz bazı karakterleri göreceğiz. Hatta ilk filmde yer alan karakterlerden bazılarını da görmeyebiliriz. İlk filmde Will Smith tarafından canlandırılan Deadshot'ı bu filmde MCU'nun Heimdall'ı Idris Elba'nın canlandıracağını biliyoruz. Filmin tam kadrosu ise henüz belli değil. 

Yeni filmle birlikte ilk kez göreceğimiz 4 karakter belli oldu. Karakterler şu şekilde;

Ratcatcher: Batman'in düşmanlarından olan bir süper suçlu. Kendisi suç dünyasına atılmadan önce bir böcek/fare ilaç firmasında yok edici olarak çalışıyor. Sonra böcek ve farelerden sıkılıp insanlara merak salıyor.

King Shark (Nanaue): İnsanımsı bir şekilde olan bir Köpek balığı olan Nanaue DC evrenin süper kötülerinden birisi. Hatta "Köpek Balığı Tanrısı" olarak bilinen bir dine mensupların papazı olarak gözüküyor. Diğer insanlar içinse sıradan fakat ölümcül bir mutasyon sonucu ortaya çıkan bir yaratık.

Polka-Dot Man (Mister Polka Dot): Gotham'ın süper kötülerinden birisi olan Polka, Batman'in kanlı bıçaklı düşmanlarından birisi. Vücudu üzerinde farklı renklerde polka noktaları yaratabilen Mister Polka Dot, bunları alev toplarına veya farklı silahlara çevirebiliyor.

Peacemaker (Christopher Smith): Aslında ismine bakınca "Barış Getirici" çok karanlık durmuyor. Fakat Christopher, barış sevgisini biraz abartıyor. Önceleri bir barış elçisi olarak çalışan Smith, barışı o kadar seviyor ki uğruna insan öldürmekten kesinlikle kaçınmıyor.

Bu dört yeni karakteri kimlerin oynayacağı henüz belli değil. Fakat Peacemaker rolü için adı geçen ilk isim Dave Bautista. Daha önce Guardians of the Galaxy filminde de James Gunn ile çalışan Bautista, 6 Ağustos 2021'de çıkacak olan Suicide Squad 2 filminde DCEU'ya "barış getirme" görevini üstlenebilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum