James Wan, Aquaman 2 Filmine Korku Öğeleri De Ekleyecek

James Wan'ın imzası

Çizgi roman uyarlamaları sinema sektörünü domine etmeye başladığından beri çok sayıda farklı tarzın yönetmenlerini de süper kahraman filmi çekerken izledik. Korku filmleriyle özdeşlemiş olan James Wan, çektiği Aquaman filmiyle DC/WB ortaklığına tarihinin en büyük gişe rekorunu kırdırmayı başardı. Doğal olarak devam filmi için de hazırlıklar başladı ve Aquaman 2'nin ön hazırlıkları neredeyse tamamlandı. Filmin senaryosuyla ilgili net bilgilere sahip değiliz ama yönetmen James Wan, yeni filmde bazı korku filmi elementlerini de kullanacağını açıkladı. Zaten James Wan'ın olduğu bir yerde korkunun olmaması daha saçma olurdu.

"Aquaman 2 filminde korku filmlerinden esintiler görecek miyiz?" sorusuna "Buna evet diyebilirim. Tıpkı ilk filmde olduğu gibi benim korku hassaslığımı görebileceksiniz. Şunu söyleyebilirim ki devam filminde ilkine nazaran daha fazla korku öğeleri yer alacak." cevabını veren Wan, şimdiden hayranları heyecanlandırmayı başardı. Bir milyar doları aşkın gişe geliriyle DCEU'yu bambaşka bir yola sokan Aquaman devam filmiyle de yine benzer bir başarıyı hedefliyor. Filmde çizgi romanlardaki Silver Age döneminin Aquaman'inden de bol bol esintiler göreceğiz.

Amber Heard, Jason Momoa, Patrick Wilson ve Yahya Abdul-Mateen II'nin rollerine geri döneceği kesinleşirken, kadroya yeni hangi oyuncuların katılacağı ise henüz açıklanmadı. Son olarak 16 Aralık 2022 tarihinde vizyona gireceği söylenen Aquaman 2, bakalım pandemi sürecini nasıl atlatacak? 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
17 Ağustos 2020 21:09

Şimdiden korkmaya başladım bile! (endişe anlamında korku)

Parolamı Unuttum