Jane Foster'ın Mighty Thor'u Önümüzdeki Hafta Avengers Oyununa Geliyor

Halen oynayan kaldıysa biraz da Jane ile çekiç fırlatsın

Live-service oyunlarla bir türlü yıldızı barışmayan Marvel hayranları Avengers oyunuyla birlitke çok büyük bir hayal kırıklığı yaşamışlardı. Aslında oyunun kendi hikayesi hiç de fena değildi ama oyun bittikten sonrası o kadar çok tekrara düşüyordu ki en tutkulu hayranlar bile bir noktadan sonra oyunu bıraktı. Geçtiğimiz dönemde PlayStation'a özel olarak Spider-Man'i karakter havuzuna ekleyen Marvel's Avengers en azından karakter anlamında genişlemeye devam ediyor. 

Oyunun yapımcı stüdyosu Crystal Dynamics, Jane Foster'ın sıradaki oynanabilir karakter olacağını doğrulamıştı. Önümüzdeki salı günü oyuna eklenecek olan Jane Foster'ı daha sonra ise dördüncü Thor filmi Love and Thunder için Mjolnir'i kaldırırken göreceğiz. Oyuncuların kafasındaki en büyük soru işareti ise halihazırda Marvel's Avengers içerisinde yer alan Thor ile Mighty Thor'un ne kadar farklı olacağı yönünde. Crystal Dynamics bu konuda; "Çok fazla benzer noktaları var ama Thor ile Jane'i ayıran bazı elementler mevcut." açıklamasını yapmıştı. 

Marvel's Avengers oyununa gelecek olan ücretsiz versiyon 2.5 güncellemesiyle birlikte oynanabilir olacak Jane Foster ile birlikte oyuna yeni düşmanların da katılacağı belirtiliyor. Yeni bir Warzone ve Omega Level bir görev de yapımcılar tarafından doğrulandı. Tüm bu eklemelerin oyunu tekrar canlandıracağı konusunda ise büyük şüpheler halen mevcut. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum