Jared Leto, Justice League: Snyder Cut'ta Joker'i Canlandıracak

DCEU'da kartlar yeniden dağıtılıyor

Çizgi romanlar tarihinin en ikonik karakterlerinden birisi olan Joker, çok sayıda aktör tarafından beyaz perdede boy gösterdi. Bunlardan bazıları oynadıkları rol ile efsaneler arasında yer alırken, Jared Leto için durum tam tersi oldu. 2016 yılında vizyona giren Suicide Squad filminde Joker'i canlandıran Leto'nun kariyerindeki en büyük pişmanlık bu rol olabilir.

Yine de önümüzdeki yıl HBO Max'te yayınlanacak olan Justice League: Snyder Cut ile birlikte DC/WB ortaklığı geçmişe sünger çekmeye hazırlanıyor ve Jared Leto'nun kurtuluşu da muhtemelen bu filmde saklı.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre Jared Leto'nun canlandırdığı Joker karakteri Snyder Cut'ın içerisinde de yer alacak. Ben Affleck'in de Batman olarak geri dönmesiyle birlikte 2016 yılında hayalleri kurulan Joker vs Batman sahneleri de bu yeni Justice League versiyonunda karşımıza çıkabilir.

Zaten Suicide Squad filmi sonrası DC ile tüm bağlarını koparan Jared Leto için de tek çıkar yol bu gibi gözüküyor. Justice League: Snyder Cut, 5 Eylül 2021'de HBO Max üzerinden yayınlanacak. 

YORUMLAR
cavegamer3530
23 Ekim 2020 15:50

LMAO vasattı bunun canlandırdığı karakter millet gaza geliyor snyder cut diye ama fos çıkacak bence 

Parolamı Unuttum