Jeffrey Dean Morgan'ı The Boys'un 3. Sezonunda Görebiliriz

"Kahramanlar" zombi mi avlayacak?

Amazon'un sevilen dizisi The Boys, ikinci sezonuyla yeniden hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Sıradışı süper kahramanlarımız, ilk kez çizgi romandan ekrana uyarlanmış ve aslında süper kahramanların da normal insanlardan pek farklı olmadığını hepimize göstermişti. İkinci sezona iki ay kala Amazon Stüdyoları, üçüncü sezon için de hazırlıklara başlamış. Kadroyu genişletmek isteyen stüdyonun hedefinde The Walking Dead'in de yıldızlarından olan Jeffrey Dean Morgan yer alıyor. 

Dizinin yürütücüsü Eric Kipke, üçüncü sezon için Jeffrey'i istediklerini açıkladı. Collider'a konuşan başarılı yapımcı, "Onu gerçekten istiyoruz, hatta onun oynayacağı rolü bile şimdiden konuşuyoruz. Ancak biliyorsunuz Jeffrey şu an da Walking Dead'de rol alıyor. Yani başka bir evi var. Ancak biz bu rol için konuştuk ve ortada bir potansiyel var. Şu an için sadece konuşuyoruz ve tamamlanmış bir anlaşma yok." diyerek Amazon cephesindeki ilgiyi doğruladı. 

Daha önce Zack Snyder'ın yönettiği Watchmen filminde Edward Blake'i ya da bilinen adıyla Komedyen karakterini de canlandırmış olan Dean Morgan şüphesiz The Boys dizisi için biçilmiş kaftan. Dizi ikinci sezonuyla 4 Eylül günü ekranlara geri dönüş yapacak.
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum