Jesse Eisenberg DCEU'ya Geri Dönme Fikrine Sıcak Bakıyor

DCEU, Eisenberg'e sıcak bakıyor mu?

Çizgi roman uyarlamalarında en az kahramanlar kadar kötü adamlar da önemli. Hatta Heath Ledger'ın canlandırdığı Joker örneğinde gördüğümüz gibi bazen filmin kötüsü kahramanın önüne geçebiliyor. Bu yüzden çizgi romanlarda ikonikleşmiş olan kötülerin beyaz perdeye taşınması oldukça hassas bir nokta. MCU bunu özellikle Loki ve Thanos ile birlikte nispeten daha başarılı bir şekilde yapmayı başardı. İşin DC tarafında ise bu durum pek iyi gitmiyor.

2016 yılında vizyona giren Batman v Superman: Dawn of Justice filminde Lex Luthor'u canlandıran Jesse Eisenberg, 2017 yılındaki Justice League filminde de rol almıştı. Oldukça sıradışı ve çizgi romanlarla alakasız bir Lex'i canlandıran Eisenberg hayranların da tepkisini çekmişti. Ancak gelen olumsuz yorumlar başarılı aktörü DCEU'dan soğutmuş değil.

"Evet geriden Luthor'u canlandırmayı çok isterim. Çünkü o oldukça havalı bir karakter. Bir süper kahraman filminde kötü adamı oynamak bence işin eğlenceli kısmı. İyi adamlar da fena değil ancak kötüyü oynamak eğlenceli kısım çünkü daha başınıza buyruk davranabiliyorsunuz. Kahraman çoğunlukla hayatta kalıyor ama kötü adam tüm eğlenceli repliklere sahip oluyor." diyen Eisenberg, geri dönüş için yeşil ışığı yakmış.

Tabii şu an için DCEU'nun herhangi bir Superman ya da Justice League filmi için girişimi bulunmuyor. Bu da Lex Luthor'un evrende yeniden yer alması için pek ihtimal bırakmıyor. Zaten yeni gelecek olan The Batman filmiyle birlikte evrende bambaşka şeyler göreceğiz. Çok büyük ihtimalle Flash filminde yaşanacak Flashpoint olayıyla yeniden başlayacak olan evren, tekrar Lex Luthor olarak Jesse Eisenberg'i tercih eder mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum