Jim Carrey, MODOK Olarak MCU'ya Dahil Olabilir!

Yok artık Kevin Feige

Marvel Sinematik Evreni, başladığı günden bu yana çok büyük oyuncuları çeşitli filmlerde irili ufaklı rollerde kullandı. Ancak hiçbirisi beni bu haber kadar şaşırtmamıştı. Reddit kaynaklı bilgilere göre MCU içerisinde M.O.D.O.K'u Jim Carrey canlandırabilirmiş! Kariyerinin bir noktasında Hollywood'a küsen usta komedyen şahsen benim hayatta en sevdiğim aktörlerden birisi. Sonic filminde Dr. Robotnik'i canlandıran Jim Carrey'i MODOK olarak görmek sinema tarihinin en ilginç birlikteliklerinden birisine yol açabilir. Ancak tüm gelen iddiaların aksine ben hala bu birlikteliği biraz uzak görüyorum.

Aynı başlık altında Blade'in de ilk kez Moon Knight dizisinde gözükeceği belirtilmişti. MODOK'un evrene girişi için de She-Hulk dizisi işaret edilmiş. She-Hulk'ı Jennifer Walters etrafında şekillenen mizah yönü çok ağır basan bir sitcom olarak planlayan MCU komedi anlamında tam aradığı ismi bulmuş olabilir. MODOK'un Hulu üzerinde bir de kendine ait animasyon dizisi var ve o da işin mizah kısmında eğlenceli anlar vaat ediyor. Dördüncü duvarın kırılması dahil olmak üzere pek çok komedi materyalini bir araya getirecek olan She-Hulk eğer bir şekilde Jim Carrey'i de kadrosuna katarsa şahane vakit geçirebiliriz.

MODOK'un ayrıca Ant-Man and the Wasp: Quantumania filminde de yer alma ihtimali bulunuyormuş. 2022 yılında yayın hayatına başlamasını beklediğimiz She-Hulk dizisinde eğer Jim Carrey'i görürsek MCU'nun geleceğinde bolca Jim abiyle karşılaşabiliriz. Oynadığı rollerle bütünleşmesiyle bilinen Carrey'i MODOK ile bir olurken görmek eşsiz bir deneyim hayali kurduruyor. Bakalım bu söylentiler gerçek mi çıkacak yoksa bir başka "internet efsanesi" olarak tarihin tozlu sayfalarına mı karışacak? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum