She-Hulk Dizisinde Dördüncü Duvar Kırılacak

Deadpool'un yeni rolü duvar ustalığı olabilir

She-Hulk'ın Marvel Sinematik Evreni'ne giriş yapmasına yaklaştıkça diziyle ilgili ilginç haberler gelmeye devam ediyor. Özellikle Deadpool karakteriyle özdeşleştirdiğimiz "dördüncü duvar" olayı She-Hulk dizisinde de karşımıza çıkabilir. Peki bu dördüncü duvar nedir? Kısaca bir bahsedelim;

Epey bir süredir insanoğlu kendisine "Acaba bir simulasyonda mı yaşıyoruz?" diye soruyor. Bunun cevabını en azından şimdiki teknolojiyle verme şansımız yok, siz yine işinize okulunuza simulasyon değilmiş gibi gitmeye devam edin. Çizgi romanlar, filmler ve oyunlarda da aslında simule edilmiş bir evren var. 

İşte bu yapay evrenin içerisinde olan karakterler eğer nerede olduklarının farkına varıp, doğrudan izleyici veya okuyucuyla konuşmaya başlarsa dördüncü duvar yerle yeksan oluyor. Eğer mevcut simulasyonunuzdan memnun değilseniz, yazılımcınız ile irtibata geçmeyi deneyebilirsiniz. 

She-Hulk'ın dördüncü duvarı aşması da aynen bu şekilde olacak gibi gözüküyor. The Direct'ten gelen bilgilere göre Jenifer Walters, zaman zaman sahnelerde doğrudan izleyici kitlesiyle konuşmaya başlayacakmış. Aslında Josh Bryne dönemindeki The Sensational She-Hulk çizgi roman serisinde Jen sıkça okuyuculara şakalar yapıyordu. Zaten kendisini Marvel Evreni'nin en favori ikinci avukatı (Matt abiye saygıyla) yapan temel unsurlardan birisi de bu dönemdeki hikayeleriydi.

Disney zaten işin eğlence ve komedi yönüne epey önem veren bir firma. She-Hulk'ın geçmişinde de böyle bir materyal olduğu için bunu değerlendirmeyi ihmal etmeyeceklerdir. Deadpool ile sinemada da başarıya ulaşan bu yöntem dizide de eğlenceli olur. Başrol Tatiana Maslany'e bu konuda büyük rol düşüyor. She-Hulk dizisinin önümüzdeki yılın ilk döneminde yayınlanması bekleniyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum