J.J. Abrams "Tekrar Filmleri" Çekmeyi Bırakacağını Açıkladı

İnandık mı? Neden olmasın.

 Remake/reboot film(Bir filmi ya da film serisini yeniden çekmek) denince akla ilk gelen isim olan J.J. Abrams bu tip filmler çekmeyi bırakacağını açıkladı. 

Mission Impossible III, Star Trek ve Star Wars gibi filmlerin tekrar çekimini yapan Abrams, People'a verdiği demeçte artık orijinal hikayeler anlatmak istediğini söyledi.

Ünlü yönetmen, Altın Küre töreninde yaptığı kısa açıklamalarda "Çocukken hayran olduğum yapımlarda çalıştığım için kendimi çok şanslı buluyorum. Hatta Westworld de bu yapımlardan biri. Ancak bu tip yapımlarda artık yer almam istemiyorum. Bu tip işlerde yeterince çalıştığıma inanıyorum ve başkalarının gelecekte remake'ini yapacağı orijinal fikirler üzerinde çalışmak istiyorum." dedi.

Abrams'ın sürekli olarak remake yapmasına pek çok ünlü isim ve ABD'nin önde gelen yayınları eleştirel bir dil ile yaklaşmaya başlamıştı. Hatta South Park'ın son sezonunda da bu konu farklı şekillerde ele alındı. 

Siz ne düşünüyorsunuz Oyungezerler? J.J. Abrams kendini tutabilecek mi yoksa kısa sürede remake yapmaya geri mi dönecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum