J.J. Abrams, The Rise Of Skywalker'ın Senaryosunun Sızdırıldığını Doğruladı

Abrams duruma sinirli

Disney'in yeni Star Wars üçlemesine son noktayı koyacak olan The Rise of Skywalker filminin çekimleri tamamlandı ve artık vizyon tarihi olan 20 Aralık gününü bekliyoruz. Ancak vizyon tarihine yaklaşık bir ay kalmışken Star Wars hayranları büyük bir tehlikeyle karşı karşıya, internette okuduklarınıza dikkat edin zira filmin senaryosu çalınmış! 

Good Morning America'ya verdiği röportajda senaryonun sızdırıldığını belirten yönetmen J.J. Abrams böylelikle resmi ağızdan da ilk spoiler uyarısını vermiş oldu. "Bizim aktörlerimizden bir tanesi, hangisi olduğunu söylemeyeceğim, söylemek istiyorum ama söylemeyeceğim. Senaryoyu yatağının altında bırakmış ve sonrasında orayı temizleyen birisi tarafından bulunmuş. Daha sonrası bildiğiniz gibi, başka birisinin eline geçmiş ve senaryoyu eBay üzerinden satmışlar." diyen Abrams, senaryonun nasıl sızdırıldığını da açıklamış oldu.

Disney'in hem Marvel Sinematik Evreni hem de Star Wars filmleri için sıkı önlemlerr aldığını biliyoruz. Böylesine bağlayıcı bir filmin senaryosunu sızdıran oyuncu muhtemelen Disney'in kara listesine de girmiş oldu. Biz de buradan uyarımızı yapalım The Rise of Sykwalker'dan spoiler yemek istemiyorsanız filmi izleyene kadar internette özellikle Star Wars ile ilgili güvenmediğiniz kaynaklara pek uğramayın. Özellikle sosyal medyada da çok dikkatli olmakta fayda var, büyük bir tehlike bizleri bekliyor.
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum