J.J. Abrams Ve Bruce Timm'in Batman: Caped Crusader Dizisi İptal Edildi

J.J. Abrams'a rağmen umutlu olduğum tek projeydi...

Warner Kardeşler büyük bir buhran yaşıyor olsa gerek ki özellikle DC kısmında ciddi kararlar almaya başladılar. Her şey yaklaşık 90 milyon dolarlık bir bütçeyle çekimleri tamamlanan Batgirl filminin hiçbir yerde yayınlanmadan rafa kalkmasıyla başladı. Ardından DCEU için de bir toplantı gerçekleştiren stüdyo şimdilik bu tarafta başka olumsuz bir karara imza atmadı. Lakin Ezra Miller/Flash geleceğine de şüpheyle bakmakta fayda var.

Ancak son yaşanan iptal özellikle Batman hayranlarının boynunu bükecek cinsten. Geçtiğimiz yıl HBO Max ve Cartoon Network için sipariş edilen Batman: Caped Crusader çizgi dizisi iptal edildi. Bu diziyi çok özel kılan bazı detaylar vardı. Bunlardan ilki şüphesiz Bruce Timm'in yani efsanevi Batman: The Animated Series'in yapımcısının yeniden Batman çizgi dizilerine geri dönecek olmasıydı. Gerçi dizinin yapımcılarından birisi J.J. Abrams olacağı için ufak şüphe kırıntıları da vardı ama artık bunların hayata geçip geçmeyeceğini görme şansımız yok. 

Hatta öyle ki Caped Crusader çizgi dizisi hayata geçseydi yeni The Batman filminin yönetmeni Matt Reeves de projede yapımcı olrak görev alacaktı. Usta çizgi roman yazarı Ed Brubaker'ın da dizide yetkisi olacaktı. Yani hem çizgi roman hem de ekran önündeki Batman'i seven hayranlar kendilerinden bir şeyler bulabilecekti. HBO Max'in bu iptal kararının arkasında hangi sebeplerin yattığını henüz bilmiyoruz ama Warner Bros. Discovery'nin yakın gelecekte daha fazla projeyi rafa kaldıracağı neredeyse kesin gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum