J.K. Rowling, Hogwarts Legacy'nin Senaryosuna Müdahil Olmayacak

İyi bir haber olabilir

Hepimiz uzun süredir geliştirilmekte olduğunu bildiğimiz Harry Potter RYO'sunu merakla bekliyorduk. Geçtiğimiz gün düzenlenen PlayStation 5 etkinliğinde ortaya çıkan oyun, artık resmen Hogwarts Legacy adıyla anılıyor. 1800'lü yıllarda geçecek macerada kendi hikayemizi yazacak olsak da oyunun senaryosu HP evrenine uyum göstermek zorunda.

İşte tam da bu noktada evrenin yaratıcısı olan J.K. Rowling'in oyuna dahil olup olmayacağı büyük bir merak konusu olmuştu. Son dönemlerde yaptığı açıklamalar ile birlikte Harry Potter evreni hayranlarından da ciddi tepkiler alan J.K. Rowling'in oyunda aktif bir rolü bulunmayacağını açıkladı.

WB Games tarafından dağıtılacak oyunun sitesinde bulunuan S.S.S kısmında bu soruya net bir cevap verilmiş. Yayıncı ekip J.K Rowling'in oyunun yaratımında direkt olarak katkıda bulunmadığının altını çiziyor. Bununla birlikte Harry Potter evrenindeki tüm projelerin, J.K Rowling'in yarattığı dünyayı temel aldığı da hatırlatılmış.

WB Games aynı zamanda herkesin Hogwarts Legacy'nin Rowling tarafından yazılan bir senaryoya sahip olmadığını ya da herhangi bir Harry Potter kitabının uyarlaması olmayacağını bilmesini istiyor.

YORUMLAR
Kaan
18 Eylül 2020 21:43

Ben bir hikayesi olmasına daha çok sevindim. Zira içimde MMO olacağına dair bir korku vardı, hikayesi olduğunu öğrenince korkum gitti.

Parolamı Unuttum