Joe Russo: Avengers 4, 3 Saat Olabilir!

Russo Kardeşler, alternatif sinemaya mı yöneliyor?

Avengers: Infinity War 149 dakika sürmüştü. Fakat ne yalan söyleyeyim ben hiç o kadar uzun sürdüğünü fark etmemiştim. Russo Kardeşler akıcılığı başarıyla sağlamıştı. Şimdi gelen haber ise, eski filmin üzerine bir yarım saat daha koyabilecekleri yönünde.

Verdiği röportajda filmin rahatlıkla 3 saat sürebileceğini belirten Joe Russo, "Bu, rahatça 3 saatlik bir film olabilir. Filmin temposunu korumak istiyoruz ve elimizde bu film için bir yıl daha var. Muhtemelen Avengers 3'ten (Infinity War)' daha uzun olacak ama kesin olarak bir şey söylemem imkansız." diyerek filmin süresi ve temposuyla ilgili konuştu. Yüzüklerin Efendisi: Kral'ın Dönüşü, 201 dakikaydı ve bu genişletilmiş hali değildi.

Halen ismi belli olmayan Avengers 4, Mayıs 2019'da vizyona girecek. Filmin sinemada 201 dakikayı geçmesi zor. Fakat açıklamalara baktığımızda genişletilmiş haliyle bence 200 dakikayı aşacaktır. Artık filmin çıkmasını geçtik, filmin kesilmiş sahneleriyle birlikte sunulacak olan Blu-Ray versiyonunu beklemeye başladık.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum