Avengers 4 Fragmanını 2018 Yılı Bitmeden İzleyebileceğiz

Şükür kavuşturana mı desem, ne desem bilemedim.

Avengers 4 ile ilgili teoriler, söylentiler, kaos projeileri ortalığı kasıp kavuruyor. Sonunda resmi bir ağızdan filmle ilgili bir bilgi geldi, hem de ne bilgi(!). Marvel Stüdyoları'nın başkanı Kevin Feige'in söylediğine göre filmin fragmanı 2018 yılı bitmeden gelecek.

Henüz adı bile belli olmayan filmin adı herhalde fragmanda belli olur. Gerçi söz konusu Marvel olunca, hiçbir başlık koymadan dümdüz fragman da çıkartabilirler. Tabii bu sıfıra yakın bir ihtimal ama ben artık bu filmle ilgili her şeye şüpheyle bakıyorum. Feige fragman için spesifik bir tarih vermedi ama önümüzde 2 aylık bir süreç var. Bu iki ayda fragmana kavuşacağız. Hatta muhtemelen tam fragmana kavuşmadan önce kısa bir teaser ile ortalığı ateşe verebilirler. Zira şu an en çok merak edilen filmler listesinde ilk sırayı Avengers 4 çekiyor.

Filmin adı aslında Avengers: Infinity War - Part 2 olacaktı fakat daha sonra bu isimden vazgeçildi. Infinity War tek film haline geldi. O yüzden Avengers 4'ün sadece ismi için bile bir sürü teori ortaya çıktı. Artık resmi ağızdan bir tarih de duyduğumuza göre, fragmanı beklemekten başka yapacak bir şeyimiz kalmadı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum