John Wick 3'te Rakip Katil Cassian'ı Görmeyeceğiz

John Wick abimden korktun tabii...

John Wick 3'e kavuşmamıza yaklaşık 7 ay kaldı. Filmin setinden de, hikayesinden de ufak ufak haberler karşımıza çıkmaya başlıyor artık. Serinin ikinci filminde Common tarafından canlandırılan John Wick'in katil düşmanı Cassian bu filmde yer almayacak. Geçtiğimiz günlerde gelen Said Taghmaoui'nin filme katılma haberi ise, şimdi daha da anlam kazanmış olabilir. Belki de Wick'in yeni düşmanını Taghmaoui canlandıracak.

Common, verdiği röportajda John Wick 3 ile ilgili gelen soruya, "Üçüncü filmde yer almayacağım. Fakat şunu tüm içtenliğimle söyleyebilirim ki John Wick 2'de yer almaktan çok büyük keyif aldım, benim için harika bir deneyimdi. Keanu ve Chad ile çalışmak olağanüstüydü. Hem mücadeleci hem de tutkulu bir yanı vardı. Rahatlıkla üçüncü filmin de muhteşem olacağını söyleyebilirim." diyerek, kendi ağzından da filmde yer almayacağını duyurdu.

Yeni filmde Cassian'ın yer almayacak olmasıyla birlikte, bir kötü adam boşluğu oluştu. Zira ortada adalet dağıtılacak birisi ya da bir çete olmazsa John Wick'in amacı yarım kalır. John Wick 3'ün yeni kötü adamı kim ve nasıl olacak artık filmde göreceğiz. Umarım yine sağlam arkaplanlı ve başına gelecekleri hak eden bir karakter izleriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum