John Wick 3'ün Oyuncu Kadrosu Şekilleniyor

Açıklanan sürpriz isimler var!

Keanu Reeves'in hayat verdiği John Wick'in maceraları gelecek sene kaldığı yerden devam edecek. Üçüncü serüveninde ona yeni yüzler ve yetenekli oyuncular eşlik edecek. En azından filmin açıklanan oyuncu kadrosu öyle diyor.

Heyecan uyandıran filmin yönetmenliğini seriyi izleyicilerle buluşturmakta bayı büyük olan Chad Stahelski üstlenecek. Daha önceki filmlerde gördüğümüz Laurence Fishburne, Common ve Ruby Rose gibi isimler de yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Fakat asıl sürprizler bundan sonra başlıyor. Açıklanan son bilgilere bakılırsa Oscar Ödüllü Halle Berry üçüncü filmde boy göstermeye hazırlanıyor. Onun Sophia isminde yeni bir karakteri canlandırması bekleniyor. Ancak bu karaktere dair detaylı herhangi bir bilgi bulunmuyor. Onun yanı sıra Anjelica Huston, Asia Kate Dillon, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman ve Tiger Hu Chen de yeni karakterlerle bizleri şaşırtacak.

John Wick 3'ün konusu ise aslında en başından beri belli. İkinci filmin finalinde yaşananların ardından kahramanımız kaçak hayatı yaşamaya başlıyor. Continental'in tüm hizmetlerinden ömür boyu uzaklaştırılıyor. Üstelik kendisini yakalayana verilecek ödül işini daha da zorlaştırıyor. Onun New York'ta hizmet sektörü içinde gizleneceği söyleniyor. Bu süreçte karşısına çıkan tüm düşmanlarını alt ederek yoluna devam edecek. Fakat macerası New York'la sınırlı kalmayacak, onu farklı ülke ve şehirlerde de göreceğiz.

John Wick 3 genişleyen oyuncu kadrosuyla birlikte 17 Nisan 2019'da beyaz perdedeki yerini alacak. Bakalım karşımızda nasıl bir hikaye olacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum