John Wick 4, Vizyon Tarihiyle Birlikte Duyuruldu!

Daha üçüncü film tazeydi

John Wick serisinin üçüncü filmi Parabellum geçtiğimiz hafta sonu vizyona girdi. Filmin açılış gişesi, John Wick serisinin en yüksek gelirine ulaştı. Muhtemelen film vizyondan kalkana kadar da serinin en çok kazandıran filmi olacaktır. Serinin yönetmeni Chad Stahelski ve filmin başrol oyuncusu Keanu Reeves her fırsatta daha fazla John Wick filmi çekmeye hazır olduklarını da belirtmişlerdi, bu istekleri gerçekleşti. Serinin dördüncü filmi de geliyor. 

Gelen haberlere göre John Wick 4 onaylandı ve vizyon tarihi belli oldu. 21 Mayıs 2021'de Keanu Reeves'in canlandırdığı John Wick yeniden intikam peşinde koşacak, bizleri de peşinden sürükleyecek.

Daha önce devam filmleriyle ilgili konuşan Stahelski, kaç film yapacakları sorusuna, "limit yok" cevabını vermişti. "Bu filmleri yapmaktan büyük keyif alıyorum, çünkü herhangi bir limit yok. Kendimize has bir mitoloji yarattık ve bize her türlü konuda destek veren bir stüdyoyla tanışıyoruz. Aldığımız her kararın arkasındalar. Eğer insanlar gidip filmi izlerse ve film para yapmaya devam ederse devamı gelebilir. Keanu ve benim bu konuda fikirlerimiz var. Kariyerimin sonuna kadar burada yaşayabilirim. Fakat biliyorsunuz ki eğlence sektörü içerisindeyiz, buna izleyiciler karar verecek." diyen Stahelski, filmler başarılı olduğu taktirde devamının geleceğini belirtmişti. 

Stahelski ve Keanu Reeves bulundukları yerden çok mutlular, izleyiciler John Wick filmlerini seviyor ve gişede karşılığını alıyorlar, serinin devam etmemesi için hiçbir sebep ortada yok. O yüzden bu dördüncü film duyurusu benim için büyük bir sürpriz olmadı. Kalite düşmediği sürece daha fazla John Wick filmine kimsenin hayır diyebileceğini sanmıyorum. 

YORUMLAR
YourDodoBoi
21 Mayıs 2019 12:07

3. Filmde müthiş eğlendim, çok keyif aldım. Saf aksiyon filmi, gir kafayı dağıt çık. Yarattıkları dünya ile de tatmin eden bir seri. Gelsin valla izleriz.

Parolamı Unuttum