John Wick Dizisi, Filmlerden Öncesini Anlatacak

Suikastçilerin oteli

John Wick'in dizisi hakkındaki ilk söylentiler 2017 yılında ortaya çıkmıştı. Şimdilerde ise birkaç senedir kendisinden haber alamadığımız "The Continental" isimli dizi projesinin devam ettiğini öğrendik. Açıklamalar da en yetkili ağızdan, diziyi çekecek Starz'ın CEO'su Jeffrey Hirsch'ten geldi.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı Television Critics Association turunda konuşan Hirsch, dizinin durumu hakkında önemli yorumlar yaptı. Yönetici, dizinin filmdeki olaylardan öncesini anlatacağını açıklarken meşhur Continental zincirinin nasıl oluştuğunu konu alacağını da belirtti. Hirsch, dizinin John Wick Chapter 4'ten önce çıkmayacağını da belirtti. Yani en az 2021 yılına kadar beklememiz gerekecek.

"Filmin çıkış tarihi belirlendi ve biz şu an henüz erken geliştirme aşamasındayız. Büyük ihtimalle filmden sonra çıkış yapacak." diyor Hirsch.

Diğer bir soru ise serinin yıldızı Keanu Reeves'in TV adaptasyonunda da John Wick rolünü üstlenip üstlenmeyeceği idi. Hirsch bu konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Bu güzel bir soru ama cevaplamayacağım. Bu bile beklemeniz gereken şey için güzel bir ipucu."

Sizce dizi de filmler kadar başarılı olabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum